Ekonomska šola Ljubljana

Novice

Objavljamo 2. okrožnico za prvi športni dan.
Lep športen pozdrav!
Športni aktiv

Podelitev spričeval splošne mature bo v torek, 17. 9. 2019, ob 10.00 v učilnici 23.   Ta dan lahko od 7. ure naprej na spletni strani  http://matura.ric.si dostopate do svojih rezultatov. Za vstop potrebujete EMŠO in svojo izpitno šifro.

Prvi šolski dan bo v ponedeljek, 2. 9. Razpored po urah in učilnicah najdete v priponki. Želimo vam prijetno in uspešno šolsko leto!                          Seznam dijakov 1. letnikov po razredih (po šifrah, ki ste jih dobili ob vpisu) bo objavljen na oglasni deski šole v petek, 30. 8. 2019.

Arhiv novic

Obvestila

21 Dec

1. športni dan

1. športni dan bo v soboto, 21. 9. 2019. Navodila najdete v prilogi.


Video predstavitev

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Podjetna, prijetna, ponosna, Prešernova!

Ekonomska šola Ljubljana je šola z dolgoletno tradicijo na področju vzgoje in izobraževanja ekonomske usmeritve, ki deluje že od leta 1920, od leta 1998 pa izobražujemo dijake po programih Ekonomske gimnazije in Ekonomskega tehnika.

Naše poslanstvo je, da v prijetnem in spodbudnem delovnem vzdušju vzgajamo in izobražujemo uspešne in odgovorne mladostnike, ki jih pripravimo za nadaljnje izobraževanje ali zaposlitev, kar jim omogoča kakovostno življenje in ustvarjalnost ter zadovoljstvo pri delu.

85
let
547
dijakov
44
profesorjev

Ekonomska šola Ljubljana