Obvestila udeležencem IZI

Upam, da že imate urejene in aktivirane svoje Arnes račune, preko katerih lahko dostopate do Microsoft Office 365 in spletnega okolja Teams. Če tega še niste, storite čim prej.

Nekateri učitelji so že pričeli z izobraževanjem na daljavo, drugi še bodo.

Prof. Irena Peruš bo imela predavanja iz Sodobnega gospodarstva za 2. l. ET v obliki videokonferenc v Teamsu. Prvo srečanje je že bilo 7. 4.

Datumi naslednjih srečanj so:

  1. 4. ob 17.30,
  2. 4. ob 16.30,
  3. 5. ob 16.30 in
  4. 5. ob 16.30. Glede načina izpita se boste dogovorili s profesorico.

S predavanji  Ekonomika poslovanja za 2. l. ET bo pričel tudi prof. Davor Mandič v spletnem okolju Teams. O terminih boste obveščeni.

Prijavnice za izpite izpolnjujete sproti (če jih imate doma) in jih boste posredovali v pisarno IZI, ko se vrnemo v šolo.

Pričeli bomo s pripravami na splošno in poklicno maturo iz matematike in angleščine. Nujno mi sporočite do četrtka, 16. 4., kdo se bo udeleževal priprav. Vodila jih bosta prof. Žlebnik (MAT) in prof. Škerbinc (ANG). O urniku in načinu izvedbe boste obveščeni do 18. 4. 2020.

Glede načina opravljanja individualnih izpitov se odgovarjate s profesorji po e-pošti.

Priporočam, da se v času izrednih razmer virtualno čim bolj povežete med sabo, ste drug z drugim solidarni, si delite gradiva, dobre izkušnje in si tako pomagate pri učenju.

Nekatere založbe(npr. Modrijan) so v tem času dale na splet elektronske inačice učbenikov.

Organizator IZI  sem dosegljiv tudi na službeni številki 041 331 093, najbolj gotovo med 10.00 in 12.00, od ponedeljka do petka.

Redno spremljajte e-pošto in objave na spletni strani šole.

 

Z lepimi pozdravi in ostanite zdravi.

Ludvik Mihelič, organizator IZI