Ekonomska šola Ljubljana
  • Nov rokovnik za vpis v 1. letnik (2020/2021)

    Obveščamo vas, da je znan nov rokovnik o vpisu v 1. letnik. Prijavo za vpis v začetni letnik srednje šole za šol. leto 2020/21 je potrebno oddati do 11. 5. 2020. Več informacij >>

Novice

1. Beljenje hodnikov
2. Čiščenje oken
3. Popravilo okenskih mehanizmov
4. Zamenjava dotrajanih talnih oblog na hodnikih
5. Barvanje notranje stopniščne ograje
6. Pranje zaves

Dragi maturanti, da bi se lahko čim bolje in čimbolj mirno pripravili na letošnjo maturo, si preberite pravila hišnega reda in prilagoditve zaradi veljavnih ukrepov. Vsi prijavljeni kandidati ste navodila že prejeli po e-pošti. Vse dobro in srečno na maturi vam želimo! Pravila

Spoštovani starši in devetošolci! Zahvaljujemo se vam za prijavo in izkazano zaupanje Ekonomski šoli Ljubljana! V nadaljevanju si lahko ogledate stanje prijav in s tem povezane informacije.

Arhiv novic

Obvestila


Video predstavitev

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Podjetna, prijetna, ponosna, Prešernova!

Ekonomska šola Ljubljana je šola z dolgoletno tradicijo na področju vzgoje in izobraževanja ekonomske usmeritve, ki deluje že od leta 1920, od leta 1998 pa izobražujemo dijake po programih Ekonomske gimnazije in Ekonomskega tehnika.

Naše poslanstvo je, da v prijetnem in spodbudnem delovnem vzdušju vzgajamo in izobražujemo uspešne in odgovorne mladostnike, ki jih pripravimo za nadaljnje izobraževanje ali zaposlitev, kar jim omogoča kakovostno življenje in ustvarjalnost ter zadovoljstvo pri delu.

85
let
579
dijakov
49
profesorjev

Ekonomska šola Ljubljana