Ekonomska šola Ljubljana

Novice

Drage dijakinje in dijaki, drage maturantke in maturanti!
Lepo pozdravljeni. V teh izrednih življenjskih okoliščinam me veseli edino to, da se večina vas trudi delati šolske stvari od doma...

Objavljamo dopis dr. Darka Zupanca, direktorja RIC-a, namenjen letošnjim maturantom splošne in poklicne mature.    Preberi

Kandidate, ki ste se prijavili na spomladanski rok mature, obveščamo, da je rok za oddajo nalog praktičnega dela mature (seminarskih nalog, terenskih vaj in poročil) prestavljen na 4. maj 2020. 

Interni izpit iz ekonomije 1. 4. odpade. Ker je izvedba izpita odvisna od časa trajanja odredbe o zaprtju šol, prosimo, da spremljate našo spletno stran (zavihek Matura) glede novega datuma izpita. 
Enako velja za interni izpit iz zgodovine.

Arhiv novic

Obvestila


Video predstavitev

Koledar dogodkov

Osnovni podatki

Podjetna, prijetna, ponosna, Prešernova!

Ekonomska šola Ljubljana je šola z dolgoletno tradicijo na področju vzgoje in izobraževanja ekonomske usmeritve, ki deluje že od leta 1920, od leta 1998 pa izobražujemo dijake po programih Ekonomske gimnazije in Ekonomskega tehnika.

Naše poslanstvo je, da v prijetnem in spodbudnem delovnem vzdušju vzgajamo in izobražujemo uspešne in odgovorne mladostnike, ki jih pripravimo za nadaljnje izobraževanje ali zaposlitev, kar jim omogoča kakovostno življenje in ustvarjalnost ter zadovoljstvo pri delu.

85
let
579
dijakov
49
profesorjev

Ekonomska šola Ljubljana