Ekonomska šola Ljubljana

Šolsko tekmovanje za naj poslovni načrt

Danes so gimnazijci 3. letnikov pred komisijo, v kateri sta bila tudi Tanja Šket (Atama d.o.o.) in Luka Pleško (Pleškocars d.o.o.) predstavili svoje podjetniške ideje - in štiri skupine, ki so bile prepoznane, kot take z največ potenciala, in ki so se uvrstile na državno tekmovanje v organizaciji Gea College so: 

  1. Skenrček
  2. Sweet & Handy
  3. Poopet
  4. Kof

A izbira ni bila lahka, saj so se tudi ostale skupine dobro pripravile. Iskrene čestitke!


Zaznamki

Sorodne vsebine

V torek, 9. 1. 2018, smo izvedli šolsko tekmovanje učnih podjetij, na katerem se jih je predstavilo kar šest. Kot najboljši sta bili izbrani Eco-glam d.o.o. in Platina d.o.o., ki se bosta udeležili tudi sejma učnih podjetij v Celju. 

Ta teden bodo vse oddelke tretjega letnika obiskali predstavniki Finančne uprave RS in izvedli delavnico Davčno opismenjevanje mladih. Na njej bomo izvedeli, zakaj je pomembno plačevati davke, kako na FURS-u preprečujejo davčne goljufije, ter kakšne davke poznamo. Na sliki pa utrinek iz prvega predavanja, ki se je zgodilo v ponedeljek.

19. 4. so se tri podjetniške skupine gimnazijcev tretjih letnikov iz naše šole udeležile 22. državnega tekmovanja Mladi podjetnik, kjer so predstavile svojo podjetniško idejo. Ena izmed skupin - Rage Room Ljubljana - je dosegla celo tretje mesto! Iskrene čestitke vsem!

Ekonomska šola Ljubljana