Ekonomska šola Ljubljana

Tekmovanje iz slovenščine za Cankarjevo priznanje

Tekmovanje iz slovenščine za Cankarjevo priznanje z naslovom Dediščina identitete je v letošnjem šolskem letu temeljilo predvsem na Cankarjevih literarnih delih. Na tekmovanje sta dijakinje pripravljali profesorici Breda Vidmar Mandič in Tanja Nadu.
 
Na šolskem tekmovanju so bronasto priznanje prejele: Gaja Bassanese (1. b), Ines Bernot (2. d), Lara Košir (3. b), Tinkara Končan (4. e) in Tamara Markova (4. e). Na območnem tekmovanju so srebrno priznanje prejele: Ines Bernot (2. d), Tamara Markova (4. e) in Tinkara Končan (4. e).
 
INES BERNOT pa je s petim najvišjim dosežkom točk na državnem tekmovanju prejela zlato priznanje.
Za odličen uspeh in uvrstitev ji iskreno čestitamo, ostalim prejemnicam priznanj in sodelujočim želimo še obilo bralnih užitkov in navdihujočih vrstic, vse ostale dijake pa vabimo, da se nam prihodnje leto pridružite pri branju literarnih del za Cankarjevo priznanje.
 
Aktiv slovenistk

Zaznamki

Sorodne vsebine

9. 5. 2018 je potekalo posamično prvenstvo srednjih šol Ljubljane v atletskem pokalu, na katerem so tekmovali Jan Japelj (2.a, 2000 m), Matic Zagorac (2.a, 400 m), Jure Hribar (1.e, 1000 m), Jon Terbec Krajnik (3.a, višina) in Petja Balažič (3.f, 1000 m).

Ekonomska šola Ljubljana