Alumni klub

Namen Alumni kluba Ekonomske šole Ljubljana je, da tudi po končanem šolanju pomaga ohranjati vezi med nekdanjimi sošolci in šolo. Četudi ste ubrali vsak svojo pot v širni svet, spomini ostanejo – in vedno znova so ljude presenečeni, ko srečujejo svoje stare prijatelje ter sošolce iz mladosti, kako malo so se pravzaprav spremenili in kako enostavno je z njimi zopet spregovoriti besedo ali dve. Kot da ne bi preteklo vmes na tisoče dni in noči.

In ravno vezi so tiste, ki so neprecenljive, saj se bodo vaše poti zagotovo še križale. Da si boste v življenju lažje pomagali in skupaj ustvarjali boljši jutri, vas vabimo v Alumni klub EŠL.

Priložene datoteke

Prijavnica v Alumni klub

Zakaj Alumni klub EŠL?

Alumni klub EŠL bo prijavljenim ponujal možnosti za navezovanje in ohranjanje stikov s prijatelji in sošolci, na katere vas vežejo prijetni spomini. Preko strani facebook.com/presernova in po e-pošti vas bomo občasno obveščali o informacijah relevantnih za vaš študij in kariero – in v prihodnosti morda tudi o alumni dogodkih. Ker nikoli ne vemo, kje se nam bodo v življenju ponujale priložnosti, bo morda ključ do vašega uspeha ravno v vaših poznanstvih – zato vam prijavo toplo priporočamo.

Prijavnico si lahko prenesete tule – in jo nato podpisano pošljete na naslov šole:

Ekonomska šola Ljubljana
Prešernova 6
1000 Ljubljana