Erasmus+ Soft skills in retail

Ekonomska šola Ljubljana sodeluje v Erasmus+ projektu Soft skills in retail (Mehke veščine v maloprodaji), ki traja dve leti, od oktobra 2018 do septembra 2020. V projektu sodeluje 5 šol iz Španije, Francije, Italije, Nemčije in Slovenije. Koordinatorska šola je Institut Joan Brossa (Barcelona, Katalonija, Španija), odgovorna oseba pa ga. Alèxia Edo.

Priložene datoteke

Prijavnica

Glavna področja, ki jih obravnava naš projekt so kulturna dediščina s področja maloprodaje, razvijanje mehkih veščin v maloprodaji in oblikovanje izobraževalne igre. Na posameznih srečanjih bomo izvedli podjetniške delavnice, delavnice s področja urejanja videa in fotografije, delavnice o oblikovanju in zasnovi izobraževalne igre, na zadnjem srečanju pa bomo izdelali in testirali izobraževalno igro (namizna igro). Ob tem bodo vsi sodelujoči krepili podjetniške kompetence, digitalne kompetence, sporazumevanje v tujem jeziku, socialne in medkulturne kompetence, samostojnost in samoiniciativnost in sposobnost dela v timu.

Glavni cilj projekta sta bila spletna in namizna igra o veščinah v mehki prodaji Soft skills in retail. Igro si lahko pogledate in tudi odigrate na spletnih straneh https://managingskillsgame.eu in https://www.softskillsinretail.eu.

Igro so razvili dijaki s pomočjo profesorjev skozi vsa srečanja in delavnice v teku dveh let, kolikor je trajal projekt.

Povezava na TwinSpace projekta: https://twinspace.etwinning.net/70656/home

Povezava na spletno stran namizne igre: http://managingskillsgame.eu/

Povezava na spletno igro: http://www.softskillsinretail.com